Först i Sverige med Trumpf TruLaser 5030 BrightLine fiber!

Råda Plåt & Svets är först i Sverige med Trumpfs nya revolutionerande funktion, BrightLine fiber laser. En funktion som gör det möjligt att skära i 25 mm tjock Rostfritt och Aluminium med ett väldigt bra resultat. Dessutom gör BrightLine det möjligt att skära särskilt små hål och konturer i grovt rostfritt stål samt öka kvaliteten och produktiviteten vid bearbetning av kolstål med en tjocklek mellan 15 och 25 millimeter. Kort och gott, den bearbetar alla vanliga materialtyper och tjocklekar med väldigt hög kvalitet och är en genuin maskin med fastkroppslaser för alla ändamål.

TruLaser5030fiberRada3

TruLaser 5030 fiber lämpar sig också för skärning i icke järnhaltiga material, som koppar och mässing, upp till 10 millimeter tjocklek.

Globe

Easy_removal

BrightLine_fiber-text

 

Comments are closed.