Driven kantpressare

Driven kantrpressare – Vill du ingå i Göteborgs främsta team inom metallbearbetning?

Råda Plåt & Svets AB valdes till årets företagare 2018 i Härryda Kommun och har idag 21 anställda som tillverkar och konstruerar bearbetade metallprodukter.

Genom att arbeta tillsammans med våra kunder och lyssna på dem ser vi alltid till att deras idéer blir verklighet

Vi har hunnit växa mycket under de senaste åren men vi är långt ifrån klara. Inom ett år ska vi ha påbörjat vår flytt till nya fräscha lokaler som blir större och vi kommer kunna använda nya maskiner för att ta fram kreativa metallprodukter i huset. Vi har en stadig tillväxt med en bibehållen lönsamhet. Under de närmaste åren vill vi få in ännu fler kunniga kollegor och inspirerande uppdragsgivare.

Vi är en komplett partner med ett brett utbud av tjänster och produkter. Med hjälp av vårt breda kontaktnät, vår kunskap och vår moderna maskinpark kan vi se till att alla produkter tas fram och levereras effektivt. Vi anpassar alltid det vi gör efter varje nytt behov, med rättmaterial och kvalitetsnivå.

Vi söker nu fler medarbetare och söker just nu en kompetent, flexibel, utbildad KANTPRESSARE som vill ingå i vårt härliga team.

Arbetsuppgifterna är både omväxlande och självständiga.

Vi erbjuder en ansvarsfull och betydelsefull roll med god arbetsmiljö och olika förmåner i ett ständigt utvecklande företag.

Vi arbetar grupporganiserat och mot en gemensam målbild. Förbättringsarbete är ett etablerat arbetssätt. Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet

Dina kvalifikationer

-Gedigen kunskap av kantpressning, mekanisk bearbetning inom verkstads- eller processindustri, lämplig utbildning på lägst gymnasienivå eller har kanske skaffat dig motsvarande kunskaper på annat sätt.
-Tidigare erfarenheter inom yrket och dina kunskaper inom ritningsläsning och mätteknik bör vara goda.
-Hantera olika material samt läsa och förstå ritningar. Allt arbete rapporteras och dokumenteras i vårt datasystem MONITOR, därför är datorvana ett krav.

Som person bör du vara flexibel och noggrann i ditt sätt att arbeta och du kommer att ställas inför att arbeta både i grupp och självständigt. Då våra tillverkningsstorlekar är varierande innebär det att du bör vara intresserad av variation i arbetet, ha många bollar i luften och gilla att hela tiden få jobba med nya projekt.

Du kommer att ingå i flexibelt team där vi värdesätter samarbetsförmåga, ansvarskänsla, initiativförmåga, ödmjukhet och öppenhet. Vi ser också att du är en lagspelare då du kommer arbeta ihop med andra verkstadsarbetare.

Om företaget: www.radaplat.se

Arbetstiden är dagtid Må-Tors 07:00-16:00, fre. 07:00-14:45 med flexmöjligheter
Anställningsform: Heltid, tillsvidare
Anställningsvillkor: Teknikavtalet IF Metall

Rekryteringen kommer ske löpande
Välkommen med din ansökan: ansokan@radaplat.se