Produktionsberedare sökes!

Vill du vara med på vår tillväxtresa? Vi har hunnit växa mycket under de senaste åren men vi är långt ifrån klara. Nu vill vi få ännu fler kunniga kollegor och inspirerande uppdragsgivare.

Just nu söker vi en kreativ produktionsberedare som vill ingå i vårt härliga team.
Vi erbjuder en betydelsefull och utvecklande roll med god arbetsmiljö och olika förmåner hos ett företag i ständig utveckling. För oss är varje medarbetare en viktig del i helheten.

Gillar du att arbeta kundnära och förädla idéer? I rollen som beredare hos oss har du möjlighet att på ett kreativt sätt ta vara på kundens tankar och visioner för att skapa kundanpassade lösningar. Du kommer att arbeta tätt ihop med kunderna för att säkerställa deras konstruktionsritningar, upptäcka risker och bestämma vilka produktionsprocesser som ska användas i produktionen. Därefter skapar du färdiga välgjorda beredningar och produktionsorders för vår produktion. Projektens storlek sträcker sig från mindre prototyper till större serier för serieproduktion och med en stor bredd av kunder vilket skapar variation och många olika utmaningar.
Du kommer att få stort ansvar samt möjlighet att påverka och aktivt utveckla båda dina egna projekt och verksamheten som helhet.

Om dig

Vi är en liten grupp av beredare som arbetar väldigt brett. Detta ställer krav på dig att vara både prestigelös och kunna arbeta brett med olika uppgifter. Som person har du en positiv inställning och tar stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter. För att passa in i tjänsten ser vi även att du är noggrann och flexibel i ditt sätt att arbeta och har en förmåga att förmedla information på ett tydligt sätt.

Problem stoppar dig inte utan får dig att utvecklas och se möjligheter att förbättra verksamheten. Vi tror att du gärna tar reda på svaret på uppkomna frågor och delar med dig av dina kunskaper. För att trivas är det viktigt att du är en lagspelare eftersom verksamheten kräver att vi arbetar tillsammans mot gemensamma mål. Det ställer även krav på att du liksom vi värdesätter samarbetsförmåga, ansvarskänsla, initiativförmåga, ödmjukhet och öppenhet.

Vi tror att du tidigare har arbetat som beredare i en mekanisk verkstad alternativt har erfarenhet av att arbeta i en mekanisk verkstad så att du har förståelse för de olika processtegen som vi använder oss utav. Om du saknar branscherfarenheten så är en utbildning inom beredning, mekanik och/eller konstruktion väldigt viktig. Om du tidigare har arbetat i Solid Works är det meriterande.

Krav

  • Tidigare erfarenhet från mekanisk verkstad eller utbildning inom beredning, mekanik och/eller konstruktion.
  • Goda kunskaper inom ritningsläsning och mätteknik.
  • Mycket god datorvana.

Erbjudande

Vi erbjuder dig ett fritt arbete med stor påverkningsgrad, tydliga förväntningar och en klar vision. Dessutom en arbetsplats med hjärtat på rätta stället där vi är stolta över vårt arbete. Vår företagskultur genomsyras av kämpaglöd, ödmjukhet och ansvarstagande. Hos oss är det viktigt att varje medarbetare trivs och får utrymme att vara sig själv.

Vi erbjuder flexarbetstid, sjukvårdsförsäkring, fritt arbete under ansvar, utvecklingsmöjligheter och individuell lönesättning. Den största förmånen är gott kaffe!

Arbetstid: Dagtid Må-Tors 07:00-16:00, fre. 07:00-14:45 med flexmöjligheter
Anställningsform: Heltid, tillsvidare med start omgående
Anställningsvillkor: Teknikavtalet Unionen

Ansökan

Ansök genom att maila CV och personligt brev till ansokan@radaplat.se
Rekryteringen sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Om oss

Råda Plåt & Svets AB valdes till årets företagare 2018 i Härryda Kommun och har idag 20 anställda som tillverkar och konstruerar bearbetade metallprodukter. Våra kunder finns inom en rad olika branscher såsom medicinteknik, försvarsindustri, marinindustri och verkstadsindustri.

Vi gillar att arbeta agilt, är snabba och förändringsbenägna men vi har alltid produktionen i fokus.

Idag har vi en mycket modern maskinpark och tre ISO-certifieringar.
Vårt bolag har växt med god lönsamhet och har planer på att växa även framåt.
Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.