BLI EN I RÅDAFAMILJEN

Tillsammans arbetar vi mot gemensamma mål

Vilka är vi?

Vi är en mekanisk verkstad med inriktning på prototyp- och legotillverkning där kunden är i centrum. De flesta produkter vi tillverkar är vi med och utvecklar på ett eller annat sätt. Vi vill vara den kompletta partnern inom metallbearbetning och strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar. Det gör vi genom att ständigt arbeta med förbättringar och att utveckla vår verksamhet. För att lyckas behöver vi engagerade medarbetare som är beredda på förändring och tycker det är roligt att komma på nya effektiva lösningar, har stort kvalitetsfokus samt är intresserade av teknik och det utvecklingen har att erbjuda oss.

Vår företagskultur

Vi är stolta över vårt arbete och arbetsplats och värdesätter samarbete, ansvarskänsla, initiativförmåga, ödmjukhet och öppenhet. Som medarbetare hos oss förväntas du att dela med dig av din kunskap och att stötta dina kollegor. Det skapar en laganda och gemenskap – Rådafamiljen. Att omge sig av suveräna, kompetenta och positiva medarbetare gör det roligt att komma till jobbet. Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och för oss är det viktigt att alla medarbetare trivs och får känna sig delaktiga.

Vem letar vi efter?

Vi letar efter personer som delar våra värderingar. Någon som inte tvekar att testa nya idéer, som är öppna för ny teknik och som motiveras av att alltid göra arbetet lite bättre. Hos kan du forma din egen utveckling så länge du visar vad du kan och vart du vill. Vår ambition är att tillsammans med våra medarbetare driva företaget framåt.

Förmåner

Vi är kollektivanslutna via Teknikavtalet IF Metall och Unionen. Utöver de förmåner som följer avtalen erbjuder vi möjlighet till flex, sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag, fritt arbete under ansvar, utvecklingsmöjligheter och individuell lönesättning.

BÄST I KLASSEN
Vi arbetar ständigt med förbättringar och att utveckla vår verksamhet. Vi vill vara den kompletta partnern inom metallbearbetning och alltid överträffa våra kunders förväntningar.
DRIVKRAFT ATT UTVECKLA
Vi vill att alla våra medarbetare ska vara engagerade i Rådas framtid och komma med idéer och förslag för att förbättra och utveckla verksamheten.
RÅDAFAMILJEN

Hos oss är alla medarbetare en del av Rådafamiljen. Vår företagskultur genomsyras av ansvarskänsla, initiativförmåga, ödmjukhet och öppenhet. Vi hjälper varandra och delar med oss av vår kunskap och arbetar tillsammans mot gemensamma mål. Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och för oss är det viktigt att alla medarbetare trivs, har roligt på jobbet och får känna sig delaktiga.

*

BLI EN I RÅDAFAMILJEN

NÅGRA AV DINA FRAMTIDA KOLLEGOR

Peter

Fräsoperatör

Waltin

Svetsare och plåtslagare

Johan

Maskinoperatör

Mattias

Kantpressare

UNDRAR DU HUR DET ÄR ATT JOBBA PÅ RÅDA?

martinlaser

För att få en bild av hur det är att arbeta på Råda har

vi ställt några frågor till vår laseroperatör Martin.

Läs hela intervjun här.

SPONTANANSÖKAN

Hos oss arbetar personer med flera olika typer av kompetenser.

 • Verkstadsarbetare
 • Svetsare
 • Montör
 • Maskinoperatör
 • Beredare
 • HR
 • Ekonomi
 • Marknad

Vi är alltid intresserad av att komma i kontakt med engagerade, prestigelösa och kunniga personer med erfarenhet från industri som kan hjälpa oss att ta Råda Plåt till nya nivåer.

Ser du inte en ledig tjänst som passar dig är du välkommen att skicka in en spontanansökan och beskriva vad du kan tillföra vår verksamhet. Kanske är det just dig vi saknar!

Skicka din ansökan till: ansokan@radaplat.se

*

 • Arbete på Råda Plåt & Svets
  Joans, Linn & Anette på kontoret

KONTAKTA OSS

Var finns vi?

Du hittar oss på Metallvägen 18, Vätxhusvägen 1 & 3 i Mölnlycke.

E-mail

ansokan@radaplat.se