Beredare Linn

Beredare-Linn

Linn arbetar som beredare hos oss. Hon är dessutom vår Marknadsansvariga och studerar ledarskap på Högskolan. För att ta reda på vad en beredare gör hos oss på Råda har vi ställt några frågor till henne.

Vad har du för bakgrund?
Innan jag började på Råda arbetade jag som projektledare i en mekanisk verkstad inriktad på skärande bearbetning. Jag är utbildad till gymnasieingenjör inom produktionsteknik.

Vad lockade dig till att söka dig till Råda?
Jag blev lockad av annonsen som låg ute. Det framgick att Råda är ett modernt företag som investerar både i sin verksamhet och personal. Som tur var visade det sig stämma också!

Vad gör en beredare på Råda?
Som beredare på Råda arbetar jag tätt ihop med kunderna för att säkerställa att deras konstruktionsritningar fungerar i produktion. Jag arbetar mycket med att analysera eventuella risker och bestämma vilka produktionsprocesser som ska användas i produktionen. Därefter skapar jag beredningar och produktionsorders för produktionen.

Vad är roligast?
Kundkontakten är det roligaste med jobbet!

Vad är mest utmanande?
Att utreda på vad som är en tillräcklig kvalitetsnivå för de kunder som inte själva vet hur de ska specificera det i underlaget vi får av dem.


Vilka egenskaper yrkesmässigt är bra att ha?
Att vara noggrann och analytisk.

Hur är man för att passa in på Råda?
Positiv, ödmjuk och hjälpsam.