Montör sökes!

Vill du vara med på vår tillväxtresa? Vi har hunnit växa mycket under de senaste åren men vi är långt ifrån klara. Nu vill vi få ännu fler kunniga kollegor och inspirerande uppdragsgivare.

Just nu söker vi en duktig och självgående montör som vill ingå i vårt härliga team.
Vi erbjuder en betydelsefull och varierande roll med god arbetsmiljö och olika förmåner hos ett företag i ständig utveckling. För oss är varje medarbetare en viktig del i helheten.

Gillar du att bygga ihop saker enligt ritning? Är du haj på datorer och att ha koll på mappar kors och tvärs? Då erbjuder vi ett omväxlande arbete för dig. Från vår tillverkningsproduktion kommer du att få detaljer som ska monteras ihop till en slutprodukt. Allt sker enligt kundens önskemål och är ofta varierande då det sker i få exemplar. I vissa enheter ska flera hundra komponenter monteras ihop till en slutprodukt. Då gäller det att lyckas hålla koncentrationen på topp och noga följa ritningarna. Ritningarna och instruktionerna hittar du i affärssystemet Monitor där samtliga kompletta beredningar finns. Ofta är de avancerade trädsystem så det är viktigt att du är datakunnig och kan hantera olika datasystem. Ibland behövs en fördjupad instruktion och då krävs det ytterligare några knapptryck för att komma rätt.

Arbetet är självständigt och det förväntas att du själv kan hämta samtliga instruktioner som krävs. Det gäller att du vågar ta egna beslut och får saker gjorda. Ibland händer det att någon av dina kollegor behöver din hjälp. Då kan du exempelvis få gänga, borra eller försänka. Du ställer helt enkelt upp för laget när och där det behövs som mest!

Hos oss är kunden i centrum och vi tillverkar flera olika typer av komponenter, stora industrielement ner till små detaljer för en mängd olika industrier. Eftersom produkterna varierar är arbetet omväxlande men ställer också höga krav på din flexibilitet och kompetens.

Tillsammans med dina kollegor blir du en viktig del utav ett större flöde där varje moment är utav yttersta vikt. Många av detaljerna som ska monteras har tidigare genomgått många olika steg, bl.a. kapning, bockning, svetsning och lackning, vilket gör att det är viktigt att varje moment görs med noggrannhet och yrkesstolthet.

Rapportering sker i vårt affärssystem Monitor.

Om dig

Som person har du en positiv inställning och tar stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Du tar snabbt till dig nya arbetsuppgifter och eftersom du ska följa ritningar och intruktioner är det viktigt att du är noggrann och har förmåga att se helheten. För att passa in hos oss ser vi även att du är prestigelös, flexibel, tålmodig och lösningsorienterad. Extra viktigt är att du är datakunnig och snabbt lär dig hanterar nya system.

Problem stoppar dig inte utan får dig att utvecklas och se möjligheter att förbättra verksamheten. Vi tror att du gärna tar reda på svaret på uppkomna frågor och delar med dig av dina kunskaper. För att trivas är det viktigt att du är en lagspelare eftersom verksamheten kräver att vi arbetar tillsammans mot gemensamma mål. Det ställer även krav på att du liksom vi värdesätter samarbetsförmåga, ansvarskänsla, initiativförmåga, ödmjukhet och öppenhet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Krav

  • Tidigare erfarenhet från industri eller montering.
  • Tidigare erfarenhet av ritningsläsning.
  • Mycket god datorvana och kompetens för att förstå mer komplexa flöden.

Erbjudande

Vi erbjuder dig ett fritt arbete med stor påverkningsgrad, tydliga förväntningar och en klar vision. Dessutom en arbetsplats med hjärtat på rätta stället där vi är stolta över vårt arbete. Vår företagskultur genomsyras av kämpaglöd, ödmjukhet och ansvarstagande. Hos oss är det viktigt att varje medarbetare trivs och får utrymme att vara sig själv.

Vi erbjuder flexarbetstid, friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, fritt arbete under ansvar, utvecklingsmöjligheter och individuell lönesättning. En viktig förmån är gott kaffe!

Arbetstid: Dagtid Må-Tors 07:00-16:00, fre. 07:00-14:45 med flexmöjligheter
Anställningsform: Heltid, tillsvidare med start omgående
Anställningsvillkor: Teknikavtalet IF Metall

 

Ansökan

Ansök genom att maila CV och personligt brev till ansokan@radaplat.se    
Rekryteringen påbörjas efter semestern v.32 och vi vill ha din ansökan senast 15e augusti 2021.

Om oss

Råda Plåt & Svets AB valdes till årets företagare 2018 i Härryda Kommun och har idag 24 anställda som konstruerar och tillverkar bearbetade metallprodukter. Våra kunder finns inom en rad olika branscher såsom medicinteknik, försvarsindustri, marinindustri och verkstadsindustri.

Vi gillar att arbeta agilt, är snabba och förändringsbenägna men vi har alltid produktionen i fokus.

Idag har vi en mycket modern maskinpark och tre ISO-certifieringar.
Vårt bolag har växt med god lönsamhet och har planer på att växa även framåt.
Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet. Våren 2021 förvärvade vi Prestanda Lacktjänst AB för att skapa ännu bättre förutsättningar för oss att vara den kompletta partnern inom metallbearbetning.