Serietillverkning

Serietillverka

Tack vare våra effektiva processer och maskiner har vi möjlighet att serietillverka detaljer, speciellt när det ställs extra höga kvalitetskrav.
Vi kan serietillverka allt från små detaljer till större produkter där vi även utför montering, ex. hissar.

I vår Mazak HCN-4000 horisontalfräs med palettsystem kan vi med stor precision och tillförlitlighet snabbt och effektiv serietillverka mekanikdetaljer med snäva toleranser. Med hjälp av vår lasermaskin tar vi snabbt och med precision fram komplexa konturer till ett bra pris. Våra duktiga medarbetare är vana vid att hantera större volymer även vid manuellt arbete ex. svetsning. Vi har skapat effektiva processer för att kunna erbjuda hög kvalitet till konkurrenskraftigt pris. Vet ni om att ni behöver produkter under en lång period vågar vi påstå att vi är bäst i klassen på att vara flexibla och kunna erbjuda prognoser och uppdateringar efter ert önskemål.

För att underlätta ytterligare för er som kund ombesörjer vi ytbehandling genom vårt dotterbolag Prestanda Lacktjänst. Prestanda Lacktjänst har stor kapacitet för att hantera både små och stora detaljer i serietillverkning.

Låter ni oss serieproducera era produkter kan ni lita på att ni alltid får hög svensk kvalitet.