Svetsare sökes!

Vill du vara med på vår tillväxtresa? Vi har hunnit växa mycket under de senaste åren men vi är långt ifrån klara. Under de närmsta åren vill vi få ännu fler kunniga kollegor och inspirerande uppdragsgivare.

Just nu söker vi en erfaren svetsare som vill ingå i vårt härliga team.
Vi erbjuder en betydelsefull och utvecklande roll med god arbetsmiljö och olika förmåner i ett företag i ständig utveckling. Hos oss är varje medarbetare en viktig del i helheten.

 

Är du grym på att svetsa? Då ger vi dig möjligheten att nyttja alla dina kunskaper i att hantera olika svetsmetoder och material – varje dag. Hos oss är kunden i centrum och vi tillverkar flera olika komponenter, från prototyptillverkning till små serier, skräddarsydda för kunden. Eftersom det inte finns någon standard i vilka produkter vi kan erbjuda våra kunder är det ett varierande arbete men ställer också höga krav på din flexibilitet och kompetens. Med noggrann läsning kommer ritningar och underlag att bli dina bästa vänner som hjälper dig att lösa dina arbetsuppgifter.

Tillsammans med dina kollegor blir du en viktig del utav ett större flöde där varje moment är utav yttersta vikt. Många av detaljerna vi tillverkar genomgår många olika steg, bl.a. kapning, bockning, svetsning, lackning, montering, vilket gör att det är viktigt att varje moment görs med noggrannhet och yrkesstolthet.
Rapportering sker i vårt affärssystem Monitor.

Om dig

Som person har du en positiv inställning och tar stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter. För att passa in i tjänsten ser vi även att du är flexibel, noggrann i ditt sätt att arbeta och lösningsorienterad.

Problem stoppar dig inte utan får dig att utvecklas och se möjligheter att förbättra verksamheten. Vi tror att du gärna tar reda på svaret på uppkomna frågor och delar med dig av dina kunskaper. För att trivas är det viktigt att du är en lagspelare eftersom verksamheten kräver att vi arbetar tillsammans mot gemensamma mål. Det ställer även krav på att du liksom vi värdesätter samarbetsförmåga, ansvarskänsla, initiativförmåga, ödmjukhet och öppenhet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Krav

  • Svetslicens MIG/MAG och TIG.
  • Flerårig yrkesvana.
  • Goda kunskaper inom ritningsläsning och mätteknik.
  • God datorvana.

Erbjudande

Vi erbjuder dig en arbetsplats med hjärtat på rätta stället där vi är stolta över vårt arbete. Vår företagskultur genomsyras av kämpaglöd, ödmjukhet och ansvarstagande. Hos oss är det viktigt att varje medarbetare trivs och får utrymme att vara sig själv.

Vi erbjuder flexarbetstid, sjukvårdsförsäkring, fritt arbete under ansvar, utvecklingsmöjligheter och individuell lönesättning. Den största förmånen är gott kaffe!

Arbetstid: Dagtid Må-Tors 07:00-16:00, fre. 07:00-14:45 med flexmöjligheter
Anställningsform: Heltid, tillsvidare med start omgående
Anställningsvillkor: Teknikavtalet IF Metall

Ansökan

Ansök genom att maila CV och personligt brev till ansokan@radaplat.se
Rekryteringen sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Om oss

Råda Plåt & Svets AB valdes till årets företagare 2018 i Härryda Kommun och har idag 20 anställda som tillverkar och konstruerar bearbetade metallprodukter. Våra kunder finns inom en rad olika branscher såsom medicinteknik, försvarsindustri, marinindustri och verkstadsindustri.
Vi gillar att arbeta agilt, är snabba och förändringsbenägna men vi har alltid produktionen i fokus.
Idag har vi en mycket modern maskinpark och två ISO-certifieringar.
Vårt bolag har växt med god lönsamhet och har planer på att växa även framåt.
Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.