Lackering


Genom vårt helägda dotterbolag Prestanda Lacktjänst AB, beläget norr om Göteborg, erbjuder vi industrilackering inriktad på våtlackering och komplex maskering.

Sedan 1990 har Prestanda fokuserat på lackering för militärindustrin där det ställs höga krav. Kunderna är för att nämna några bla Kongsberg, Rheinmetall, SAAB and BAE. De har alla avancerade lacksystem där Prestanda är erfarna och certifierade, så som KVS-200, MIL-DTL5541– Class III, MZYM[1]System, ST022 m.m.

Prestanda har åtta lackboxar med en total yta på 240 kvm som är utrustade med avancerade upphängningsanordningar för effektiv lackering. Det skapar förutsättningar att ta emot både skrymmande detaljer och stora volymer. I tillägg till lackering erbjuds maskering i alla dess former. Prestanda är extra duktiga på komplex maskering där felmarginalerna är små.

Behöver ni veta att produkten tål tuffa förhållanden? Med en Ascott 450is saltvattenkammare kan vi testa produkternas korrosionsbeständighet.

Med en nära relation till våra underleverantörer inom ytbehandling kan vi även förse våra kunder med anodisering, kromatering, passivering med mera.